Op vakantie gaan naar Kroatië is altijd leuk, maar als het voordelig kan, is dat helemaal leuk, toch? Daarom doe ik mijn best om hieronder geldende acties, kortingen en gratis dingen die te maken hebben met een vakantie naar Kroatië voor je te verzamelen. Heb ik iets gemist? Laat het me weten!

Vakantiedeals Kroatië bij HolidayGuru

Ken je de website HolidayGuru.nl? Daar vind je het hele jaar door aantrekkelijke vakantiedeals – hier vind je ze voor Kroatië.

Zomerdeals van OAD

OAD heeft aantrekkelijke zomerdeals met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

10% korting bij Villatent

Kies je voor glamping in Kroatië, kijk dan zeker even bij Villatent. Alle actuele aanbiedingen van Villatent bij elkaar vind je op deze pagina.

Lastminutes bij Vacanceselect

Vacanceselect heeft mooie huuraccommodaties op campings in Kroatië. Soms geldt er een aantrekkelijke lastminute-korting. Op deze pagina kun je kijken of er op dit moment locaties in Kroatië in de aanbieding zijn.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Een superhandige website voor het vinden van voordelige reizen is Traveldeal. Hier vind je de actuele traveldeals voor Kroatië.

Gratis proeflessen Kroatisch

Een beetje Kroatisch leren is leuk en handig voor je vakantie in Kroatië. Hier kun je een gratis proefles Kroatisch of de studiegids aanvragen.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Kroatië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Kroatië? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.