Voordeel

Op vakantie gaan naar Kroatië is altijd leuk, maar als het voordelig kan, is dat helemaal leuk, toch? Daarom doe ik mijn best om hieronder geldende acties, kortingen en gratis dingen die te maken hebben met een vakantie naar Kroatië voor je te verzamelen. Heb ik iets gemist? Laat het me weten!

10% korting bij Villatent

Kies je voor glamping in Kroatië, kijk dan zeker even bij Villatent. Alle actuele aanbiedingen van Villatent bij elkaar vind je op deze pagina.

Korting bij Belvilla

Op de homepage van Belvilla staan eigenlijk altijd wel interessante kortingen en acties aangegeven. Ze hebben ook vakantiewoningen in Kroatië.

Zo krijg je tot en met 30-06-2021 met de kortingscode SUMMERBEL15 15% korting op verblijven tussen 01-05-2021 en 30-06-2021 en tussen 01-09-2021 en 31-12-2021. (Niet geldig op vakantieparken, maximale korting € 100.)

Voordelige hotelovernachtingen bij Radisson

Wil je in Kroatië verblijven in hotels? Dan is de actie van Radisson interessant. Daar krijg je nu tot 35% korting in het kader van de actie Ready, Steady, Go! De gedachte achter de actie is dat je met een gerust hart alvast kunt boeken, omdat je gratis kunt annuleren tot 24 uur voor aankomst. Deze actie is geldig tot en met 05-09-2021 en geldt voor boekingen met een verblijf tot en met 30-09-2021.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Een superhandige website voor het vinden van voordelige reizen is Traveldeal. Hier vind je de actuele traveldeals voor Kroatië.

Gratis proeflessen Kroatisch

Een beetje Kroatisch leren is leuk en handig voor je vakantie in Kroatië. Hier kun je een gratis proefles Kroatisch of de studiegids aanvragen.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden.

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Kroatië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Lastminutes van Novasol

Mocht je op korte termijn een huisje willen huren bij Novasol, kijk dan eerst even op hun lastminute-pagina.

Daarnaast kun je bij bepaalde vakantiehuizen van Novasol in Kroatië nu tot 7 dagen voor vertrek gratis annuleren.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Kroatië? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.