Wil je verblijven in een losse vakantiewoning of liever op een vakantiepark of resort met meerdere huisjes en voorzieningen? In Kroatië heb je voor allebei volop mogelijkheden.

Losse vakantiewoningen in Kroatië

Mijn eerste aanrader zou zijn om te kijken bij Natuurhuisje.nl. Daar vind je vakantiehuizen die echt midden in de natuur staan. Er wordt ook nog eens een boom geplant voor elke geboekte nacht. Bovendien heeft de website een speciale categorie Contactloos verblijf. Hiermee vind je makkelijk de huisjes waar je kunt verblijven zonder met iemand contact te hoeven hebben. Er zijn dan dus geen gedeelde ruimtes, de sleutel ligt voor je klaar en als er een ontbijt bij je verblijf zit, wordt dat voor je klaargezet.

Verder vind je mooie vakantiewoningen in Kroatië bij Belvilla, bij Interhome. Het aanbod is echt enorm!

Je zou ook eens bij Casamundo kunnen kijken, daar hebben ze ook mooie vakantiewoningen.

Vakantieparken en resorts in Kroatië

Op deze vakantieparken/resorts in Kroatië kun je ook vakantiewoningen boeken:

Plitvice Holiday Resort

Bij Plitvice Holiday Resort kun je verblijven in een huisje aan het meer (voor maximaal 2 personen) of in een boomhuis voor maximaal 5 personen. Vanuit het resort kun je het binnenland van Kroatië verkennen, met onder andere national park Plitvice met de vele meren en watervallen, de grotten van Barac of eco-dorp Rastoka. Ook als je wilt paardrijden in Kroatië is dit een mooie omgeving.

Meliá Istrian Villas

Meliá Istrian Villas for Plava Laguna is een autovrij villapark op het Stella Maris Resort. Je wordt met een elektrische auto van de parkeerplaats naar je vakantievilla gebracht. Er zijn 3 zwembaden op het park en ook de zee is dichtbij. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen.

Zocht je een stacaravan of glamping in Kroatië? Die vind je bij de campings.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.