Stedentrip Split

Mijn eerste kennismaking met Kroatië was een stedentrip Split. Ik maakte deze wandeling langs bezienswaardigheden in Split en maakte ook een paar leuke uitstapjes vanuit Split. Je kunt hier ook heel makkelijk de boot nemen naar het eiland Brac, waar je ook het beroemde strand Zlatni Rat vindt. En ik kwam erachter dat je in Kroatië heel lekker kunt eten.

Deze fietstour door Split combineert veel bezienswaardigheden met het strand van Split.

Stedentrip Zagreb

Daarna ging ik nog een keer op stedentrip in Kroatië: naar Zagreb. Hier vind je de stadswandeling langs bezienswaardigheden die ik toen maakte.

Ook leuk: hier boek je heel makkelijk een fietstour door Zagreb.

Stedentrip Dubrovnik

De stedentrip in Kroatië die nu boven aan mijn verlanglijstje staat, is Dubrovnik. Het centrum kun je het beste lopend verkennen, maar je kunt wel gaan fietsen in de omgeving van Dubrovnik (met erg mooie uitzichten).

Stedentrip Rijeka

Maar ook Rijeka lijkt me zeker interssant voor een stedentrip – hier lees je er meer over.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.