Stedentrips in Kroatië

Stedentrip Split

Mijn eerste kennismaking met Kroatië was een stedentrip Split. Ik maakte deze wandeling langs bezienswaardigheden in Split en maakte ook een paar leuke uitstapjes vanuit Split. Je kunt hier ook heel makkelijk de boot nemen naar het eiland Brac, waar je ook het beroemde strand Zlatni Rat vindt. En ik kwam erachter dat je in Kroatië heel lekker kunt eten.

Deze fietstour door Split combineert veel bezienswaardigheden met het strand van Split.

Stedentrip Zagreb

Daarna ging ik nog een keer op stedentrip in Kroatië: naar Zagreb. Hier vind je de stadswandeling langs bezienswaardigheden die ik toen maakte.

Ook leuk: hier boek je heel makkelijk een fietstour door Zagreb.

Stedentrip Dubrovnik

De stedentrip in Kroatië die nu boven aan mijn verlanglijstje staat, is Dubrovnik. Het centrum kun je het beste lopend verkennen, maar je kunt wel gaan fietsen in de omgeving van Dubrovnik (met erg mooie uitzichten).