Veel reizen combineren een bezoek aan Kroatië met andere landen, zoals Slovenië of Bosnië, maar ook met Italië en Oostenrijk.

Culturele schoonheid van Zuidoost-Europa

Tijdens deze 8-daagse rondreis Culturele schoonheid Zuidoost-Europa van TUI bezoek je niet alleen Kroatië, maar ook Montenegro en Bosnië-Herzegovina. Daarbij kom je behalve de huidige manier van leven ook klassieke culturen uit het Ottomaanse en Romeinse Rijk tegen.

Lokale wijnen en slow food (12 dagen)

Deze 12-daagse rondreis Lokale wijnen en slow food neemt je mee op een culinaire reis naar Kroatië en Herzegovina. Sleutelwoorden zijn lokaal, vers en biologisch. Je bezoekt verschillende wijnhuizen en reist van Dalmatië (een van de belangrijkste provincies van het Romeinse Rijk) naar Herzegovina.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.