Rondreizen Zuidoost-Europa

Veel reizen combineren een bezoek aan Kroatië met andere landen, zoals Slovenië of Bosnië, maar ook met Italië en Oostenrijk.

Culturele schoonheid van Zuidoost-Europa

Tijdens deze 8-daagse rondreis Culturele schoonheid Zuidoost-Europa van TUI bezoek je niet alleen Kroatië, maar ook Montenegro en Bosnië-Herzegovina. Daarbij kom je behalve de huidige manier van leven ook klassieke culturen uit het Ottomaanse en Romeinse Rijk tegen.

Sloveense countryside en Adriatische Kust (10 dagen)

Deze reis van Pharos Reizen begint in Ptuj, in de oudste stad van Slovenië met zijn warmwaterbronnen en wijntraditie. Daarna rij je naar het Kroatische bloemeneiland Losinj om dolfijnen te spotten. Als laatste verblijf je in het gezellige dorpje Medulin, vlak bij de oude Romeinse stad Pula.

Van bergpaadjes tot zeepaardjes (11 dagen)

Dit is een 11- of 13-daagse familierondreis door Oostenrijk, Italië en Kroatië. Je verblijft eerst in het Salzburgerland in Oostenrijk en daarna in Veneto in Italië. Het Kroatische deel van deze reis staat in het teken van een strandvakantie in Rabac op het schiereiland Istrië.

Lokale wijnen en slow food (12 dagen)

Deze 12-daagse rondreis Lokale wijnen en slow food neemt je mee op een culinaire reis naar Kroatië en Herzegovina. Sleutelwoorden zijn lokaal, vers en biologisch. Je bezoekt verschillende wijnhuizen en reist van Dalmatië (een van de belangrijkste provincies van het Romeinse Rijk) naar Herzegovina.

Berglucht en zeebries (12 of 15 dagen)

De berglucht doe je tijdens deze reis van Pharos Reizen op in het Italiaanse Trentino, tussen Zuid-Tirol en het Gardameer. Daarna rij je naar Kroatië voor een verblijf aan zee in Lovran (een kleine tien kilometer ten zuiden van Opatija).

Verborgen schatten van Kroatië en Bosnië (13 dagen)

Deze 13-daagse rondreis van Pharos Reizen begint in Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Daarna rij je naar Jajce en loop je over de beroemde brug in Mostar. Daarna ga je naar Omiš en kun je zwemmen in de Adriatische Zee. Als afsluiter bezoek je de meren en watervallen van Plitvice.

Verborgen schatten van Kroatië en Bosnië (14 dagen)

Tijdens de 14-daagse reis Verborgen schatten van Kroatië en Bosnië kom je in Zagreb, Banja Luka, Mostar, Omis en nationaal park Plitvice.

Van de Alpen naar de Adriatische Zee (14 dagen)

Deze 14-daagse rondreis van Pharos Reizen brengt je naar Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Vanuit de Oostenrijkse bergen reis je naar de Sloveense hoofdstad en naar de watervallen en meren van Kroatië. Na een rijdje relaxen aan de kust van Dalmatië rij je via de Sloveense kust terug naar huis.

Zwemparadijs & Zeebries (15 dagen)

Zwemparadijs & Zeebries is een 15-daagse rondreis door Slovenië en Kroatië.Eerst verblijf je in een vakantiepark met 10 zwembaden op het platteland van Slovenië, en daarna in een idyllisch hutje tussen de pijnbomen aan de Dalmatische kust.

Campingrondreis Gondelen en snorkelen (16 of 18 dagen)

Tijdens deze campingrondreis van Pharos Reizen verblijf je in stacaravans op campings met een zwembad. Eerst verblijf je bij Venetië en daarna aan de kust van Kroatië.

Parels van het oude Joegoslavië (18 of 22 dagen)

Deze rondreis van Pharos Reizen begint in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Daarna ga je de Kroatische grens over naar Opatija en verder naar Trogir en Dubrovnik. Vanuit Budva verken je Kotor in Montenegro. De volgende stop is Sarajevo en eventueel kun je daar via Albanië naartoe reizen. Als laatste zijn Osijek aan de rivier de Drava en de Kroatische hoofdstad Zagreb aan de beurt.

Terug naar de Donaumonarchie (23 dagen)

Deze 23-daagse rondreis door Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Slovenië begint in bierstad Pilsen. Daarna reis je door naar Wenen en Boedapest. Na een stop in Osijek, Kroatië ga je naar Sarajevo om Bosnische specialiteiten te proeven. Montenegro verken je vanuit het stadje Budva en in Trogir overnacht je in een voormalig paleis. Via Opatija rij je naar Ljubljana en je sluit af in het Oostenrijkse Sankt Gilgen. 

Van de Blauwe Donau tot de Zwarte Zee (25 dagen)

Deze 25-daagse rondreis van Pharos Reizen brengt je naar Duitsland, Oostenrijk, Servië, Kroatië en Bulgarije. Via Beieren en Wenen reis je naar Servië en dan via de Kroatische hoofdstad Zagreb, Bulgarije en de Beierse Alpen terug naar huis.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.