veerboot split

Kroatië is er klaar voor met deze nieuwe en gerenoveerde hotels

In Kroatië hebben ze niet stilgezeten in de tijd dat er niet gereisd kon worden. Sterker nog: ze hebben flink de handen uit de mouwen gestoken om ervoor te zorgen dat alles er klaar voor zou zijn zodra ze ons weer met open armen konden verwelkomen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze mooie nieuwe hotels!

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

In Rijeka opent de internationale keten Hilton het nieuwe Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa. Dit 5-sterrenresort krijgt 132 kamers en 66 suites in luxe villa’s. Gasten kunnen gebruikmaken van vier restaurants, zes bars en een spa.

Twee nieuwe hotels in Split

In Split openen maar liefst twee hotels hun deuren:

  • 5-sterrenhotel Ambasador met 101 kamers, een kleine banketbakkerij, een wellness & spa, een restaurant, een lobby- en wijnbar, een poolbar en een rooftopbar
  • 4-sterrenhotel Fermai: een kleinschaliger hotel met 35 kamers, een restaurant, café en tuinterras

Hotel Armerun in Sibenik

In het plaatsje Sibenik aan de prachtige Adriatische kust opent het kleinschalige 4-sterrenhotel Armerun. Het krijgt 17 kamers en een restaurant met 90 zitplaatsen waar de mediterrane keuken centraal staat. Daarnaast biedt het hotel bootverhuur, transfers, fietsverhuur en excursies naar nationaal park Kornati aan.

Boutique designhotel Villa Nai 3.3

Een van de bijzonderste hotels in Kroatië die binnenkort de deuren openen, is boutique designhotel Villa Nai 3.3. Dit hotel staat op Dugi Otok, een droomeiland ongeveer 25 km voor de kust van Zadar. Het ontwerp van dit ecologische 5-sterrenhotel gaat helemaal op in de natuurlijke omgeving. Het hotel staat in een 5 hectare grote boomgaard met 1.100 olijfbomen. Villa Nai 3.3 gaat deel uitmaken van de Leading Hotels of the World.

Gerenoveerde hotels

Behalve deze nieuwe hotels wordt er in Kroatië ook nog hard gewerkt aan de renovatie van acht hotels, namelijk:

Er zijn dus volop plekken beschikbaar waar je (hopelijk binnenkort al) van alle gemakken voorzien kunt overnachten!

Meer informatie over reizen naar Kroatië

Meer informatie over vakantie in Kroatië vind je op deze website.

Let op: respecteer de actuele regels in verband met corona. Raadpleeg altijd eerst het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor Kroatië en kijk ook op deze pagina voor de actuele maatregelen zoals die gelden in Kroatië.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. Na mijn studie Slavische talen (ik koos naast Russisch ook Tsjechisch en Bulgaars) werd ik vertaler en tekstschrijver. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Kroatië deel ik mijn persoonlijke ervaringen en tips voor een vakantie in Kroatië met je. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Polen, Tsjechië, Slovenië, Hongarije, Servië en Letland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.