Tijdens mijn stedentrip Split verbleef ik in Hotel President. Dat lag dicht bij het oude centrum van de stad, zodat ik makkelijk kon lopen naar alle bezienswaardigheden in de stad.

Verder heb ik helaas zelf geen ervaring met hotels in Kroatië. Maar gelukkig kun je bij Trivago heel makkelijk hotels i n Kroatië vinden. Je kunt ze dan ook goed vergelijken en filteren op bijvoorbeeld prijs of locatie.

Bovendien vind je bij Sunweb heel veel pakketreizen waarbij je verblijft in een hotel in Kroatië. Hier vind je de hotelreizen van Sunweb.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.