Wil je liever met een groep en een gids naar Kroatië? Dat kan ook, kijk maar.

Groepsreis Verrassend Kroatië

Tijdens deze 9-daagse groepsreis Verrassend Kroatië vlieg je eerst naar Dubrovnik. Daarna verblijf je twee nachten aan de Makarska-rivièra, vanwaar je een bezoek brengt aan Mostar in Bosnië-Herzegovina, Split en Trogir. De volgende overnachtingsplek is Zadar. Vervolgens gaat de reis verder naar Opatija op het schiereiland Istrië. Daar wachten de steden Pula, Rovinj en Poreč. In het binnenland bezoek je nog nationaal park Plitvice en Zagreb.

Groepsreis Eilandhoppen in Kroatië

Kroatië heeft wel 1100 eilanden, Met deze groepsreis van Shoestring bezoek je de populaire eilanden Hvar en Brac, maar ook het minder bekende eilandje Vis en de blauwe grot op het eiland Bisevo. Ook bezoek je Split, Sibenik en nationaal park Plitvice. Je vindt deze groepsreis hier.

Groepsreis Wandelen in Kroatië

Met reisorganisatie Natuurlijk Reizen kun je samen met een groep gaan wandelen op het eiland Korcula. Deze reis vind je hier.

Groepsreis Fietsen in Kroatië

Liever fietsen met een groep? Ook dat kan Natuurlijk Reizen voor je regelen. Kijk maar eens naar deze groepsreis Kroatië, waarbij je gaat fietsen op Korcula.

Groepsreis Kroatië en Slovenië

Tijdens deze groepsreis van Shoestring combineer je een vakantie in Kroatië met een bezoek aan het (nog) minder bekende Slovenië. Je begint in de Sloveense hoofdstad Ljubljana en bezoekt het meer van Bled en kustplaats Portoroz. In Kroatië bezoek je het amfitheater van Pula, Rovinj, nationaal park Plitvice en Zagreb.

Kampeerreizen met een groep

Je kunt ook gaan kamperen in Kroatië met je eigen caravan of camper – maar dan wel in een groep met een groepsleiding, net als in het televisieprogramma We zijn er bijna. De ACSI heeft bijvoorbeeld de volgende reizen:

Rondreis Kroatië (23 dagen)

Deze 23-daagse rondreis Kroatië begint in Bled in Slovenië. Daarna bezoek je in Kroatië onder andere:

  • De Plitvice-meren
  • Split
  • Omis en de Cetina-kloof
  • Dubrovnik
  • Krk
  • Poreč
  • Pula

Eilandhoppen in Kroatië (23 dagen)

Tijdens deze 23-daagse gezamenlijke kampeerreis door Kroatië bezoek je onder andere Lošinj, Krk, Hvar, Rab, Pag en nationaal park Kornati. De reis omvat veel boottochten, waaronder één met een catamaran.

Rondreis Kroatië, Bosnië, Albanië, Montenegro

Deze reis over de Balkan is bekend van het programma We zijn er bijna op televisie. Hij begint in Zagreb en gaat onder andere langs Sarajevo, Mostar en Dubrovnik. Bekijk hier het complete programma.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.