Wil je liever met een groep en een gids naar Kroatië? Dat kan ook, kijk maar.

Groepsreis Wandelen in Kroatië (8 dagen)

Met reisorganisatie Natuurlijk Reizen kun je samen met een groep gaan wandelen op het eiland Korcula. Deze reis vind je hier.

Groepsreis Fietsen in Kroatië (8 dagen)

Liever fietsen met een groep? Ook dat kan Natuurlijk Reizen voor je regelen. Kijk maar eens naar deze groepsreis Kroatië, waarbij je gaat fietsen op Korcula.

Familiereis Kroatië (8 dagen)

Tijdens deze groepsreis Kroatië voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar van Koning Aap bezoek je onder andere de steden Zagreb, Sibenik en Split en de meren en watervallen van nationaal park Plitvice. Natuurlijk is er ook tijd om naar het strand te gaan. Op het eiland Hvar ga je lunchen op een lokale boerderij. 

Groepsreis Verrassend Kroatië (9 dagen)

Tijdens deze 9-daagse groepsreis Verrassend Kroatië vlieg je eerst naar Dubrovnik. Daarna verblijf je twee nachten aan de Makarska-rivièra, vanwaar je een bezoek brengt aan Mostar in Bosnië-Herzegovina, Split en Trogir. De volgende overnachtingsplek is Zadar. Vervolgens gaat de reis verder naar Opatija op het schiereiland Istrië. Daar wachten de steden Pula, Rovinj en Poreč. In het binnenland bezoek je nog nationaal park Plitvice en Zagreb.

Jongerenvakantie Kroatië actief (11 dagen)

Verken vanaf een 4-sterrencamping aan het strand de regio Dalmatië in het zuiden van Kroatie. Tijdens deze vakantie zijn heel veel leuke activiteiten inbegrepen. Deze reis is beschikbaar voor jongeren van 18-25 jaar en voor jongeren van 24+ jaar. Let op: deze reis raakt snel volgeboekt, dus boek bijtijds.

Jongerenvakantie Eilandhoppen in Kroatië (8 dagen)

Tijdens deze rondreis door het zuiden van Kroatië van Simi Reizen reis je per boot langs de mooiste plekken in het zuiden van Kroatië. Je gaat in Split aan boord en bezoekt Stari Grad en Hvar op het jetset-eiland Hvar, het prachtige Zlatni Rat strand op het eiland Brač, het eiland Vis, het eiland Korčula en de kustplaats Makarska. Daarna vaar je weer terug naar Split.

Jongerenvakantie Kroatië Deluxe (8 dagen)

Deze reis van Simi Reizen is ideaal voor als je graag net wat meer comfort wilt, maar wel dingen wilt ondernemen met een groep. Voor deze actieve strandvakantie verblijf je in een appartement vlak bij het strand en het uitgaanscentrum van Split. Je gaan onder andere zeekajakken en snorkelen. Deze reis is er voor jongeren van 18-25 jaar en voor jongeren van 24+ jaar.

Groepsreis Kroatië en Slovenië (10 dagen)

Tijdens deze groepsreis van Shoestring combineer je een vakantie in Kroatië met een bezoek aan het (nog) minder bekende Slovenië. Je begint in de Sloveense hoofdstad Ljubljana en bezoekt het meer van Bled en kustplaats Portoroz. In Kroatië bezoek je het amfitheater van Pula, Rovinj, nationaal park Plitvice en Zagreb.

Groepsreis Eilandhoppen in Kroatië (12 dagen)

Kroatië heeft wel 1100 eilanden, Met deze groepsreis van Shoestring bezoek je de populaire eilanden Hvar en Brac, maar ook het minder bekende eilandje Vis en de blauwe grot op het eiland Bisevo. Ook bezoek je Split, Sibenik en nationaal park Plitvice. Je vindt deze groepsreis hier.

Single-groepsreis Kleurrijk Kroatië (15 dagen)

De ANWB heeft deze single-groepsreis naar Kroatië waarmee je heel Kroatië doorkruist. Je bezoekt Dubrovnik, Split en Zadar en maakt onder begeleiding van een gids een stadswandeling in deze steden. Helemaal in het noorden, in Istrië, ontdek je Opatija, Rovinj, Motovun en Poreč. Daarnaast ga je op pad in de nationale parken Krka en Plitvice en maak je een kajaktocht over de rivier de Cetina, die door een ongerepte kloof stroomt. Ook de eilanden Brac, Hvar en Krk komen aan bod, net als de lekkere Kroatische wijnen, prosciutto, olijfolie en truffelproducten. In je vrije tijd kun je heerlijk relaxen of er op eigen gelegenheid op uit trekken.

Rondreis voormalig Joegoslavië (24 dagen)

Deze groepsreis van Koning Aap brengt je ondanks de korte reisafstanden alle zeven republieken die ooit samen Joegoslavië vormden. Behalve voor het communisme en de Balkanoorlog is er ook aandacht voor de beschavingen die langer geleden over dit deel van de Balkan heersten – en voor de mooie natuur in dit stukje Europa. Je reist vanuit de Sloveense Alpen via de Adriatische kust naar de jongste republiek van Europa: Kosovo. Uiteindelijk kom je uit in het voormalige centrum van de macht in Joegoslavië: Belgrado.

Kampeerreizen met een groep

Je kunt ook gaan kamperen in Kroatië met je eigen caravan of camper – maar dan wel in een groep met een groepsleiding, net als in het televisieprogramma We zijn er bijna.

Groepscampingrondreis Kroatië (22 dagen)

Deze groepscampingreis van de ANWB laat je op eigen gelegenheid het kleurrijke Kroatië. Je ontmoet de rest van de groep bij het welkomstdiner op de camping in Ptuj in Slovenië. Een paar dagen later ga je naar Kroatië, waar meteen al een van de hoogtepunten van de reis op het programma staat: nationaal park Plitvice. De route gaat verder naar de Adriatische kust. Je bezoekt Zadar, Pula in Istrië en geniet van het strand en de wijngaarden bij Umag.

Let op: deze reis is ook beschikbaar inclusief een uitgebreid excursieprogramma.

rivier cetina kroatie

Rondreis Kroatië (23 dagen)

Deze 23-daagse rondreis Kroatië van ACSI Reizen begint in Bled in Slovenië. Daarna bezoek je in Kroatië onder andere:

  • De Plitvice-meren
  • Split
  • Omis en de Cetina-kloof
  • Dubrovnik
  • Krk
  • Poreč
  • Pula

Rondreis Kroatië, Bosnië, Albanië, Montenegro (34 dagen)

Deze reis over de Balkan van ACSI Reizen is bekend van het programma We zijn er bijna op televisie. Hij begint in Zagreb en gaat onder andere langs Sarajevo, Mostar en Dubrovnik. Bekijk hier het complete programma.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.