Autorondreizen door Kroatië

Kroatië is eigenlijk te mooi om op één plek te blijven. Met deze rondreizen zie je meerdere delen van het land.

Hoogtepunten van Kroatië (8 dagen)

Deze 8-daagse rondreis Hoogtepunten van Kroatië laat je kennismaken met veel van de bekendste bezienswaardigheden. Natuurlijk kom je bij de Plitvice-meren en in Split met het paleis van Diocletianus en mooie uitstapjes in de omgeving. Ook Opatija en Porec ontbreken niet.

Nationale parken in Kroatië (8 dagen)

SNP Reizen heeft deze autorondreis Kroatië langs nationale parken. Je verblijft in kleine hotels aan de rand van nationaal park Paklenica, national apark Plitvice en nationaal park Krka. Daarnaast kun je Split, Trogir, Sibenik en Zadar gaan bekijken. Wil je er een actieve reis van maken? Dat kan, want je krijgt een uitgebreid informatiepakket mee met suggesties voor wandel- en fietsroutes en kano-, kajak- en raftactiviteiten. (Hier vind je meer actieve reizen in Kroatië.)

Beleef het echte Brač (8 dagen)

Bij TUI vind je deze 8-daagse rondreis Beleef het echte Brač. Op Brač (een van de grootste eilanden van Kroatië) vind je het beroemde strand Zlatni Rat (de gouden hoorn). Bij uitkijkpunt Vidova Gora heb je een mooi uitzicht op dit strand en de omliggende eilanden. Daarnaast kun je hier heerlijk eten en wandelen naar een afgelegen klooster. Deze reis omvat meerdere excursies en 2 rustdagen.

Istrië en Kvarner (9 dagen)

SNP Reizen heeft deze autorondreis Kroatië langs hotels in Istrië en Kvarner. Bezoek de mooie kustplaatsen Opatija en Porec en rijd door het heuvelachtige binnenland naar middeleeuwse stadjes als Motovun, Oprtalj, Groznjan en Hum. En vergeet de eilanden niet: op en om Krk, Cres en Losinj kun je mooi snorkelen en wandelen.

Hoogtepunten van Kroatië (10 dagen)

Tijdens de 10-daagse rondreis Hoogtepunten van Kroatië bezoek je de kust van Istrië en Dalmatië, de Plitvice-meren en de hoofdstad Zagreb. Je verblijft in hotels.

Grand Tour Kroatië (15 dagen, Pharos Reizen)

Tijdens de Grand Tour Kroatië van Pharos Reizen begin je in het mediterrane stadje Pula met een van de best bewaarde amfitheaters ter wereld. Dan ga je naar bloemeneiland Losinj, waar je dolfijnen kunt spotten. Daarna verhuis je naar het ‘gouden’ eiland Krk, waar een wijnproeverij is inbegrepen. De volgende twee stops liggen aan de Dalmatische kust, vanwaar je uitstapjes kunt maken naar Zadar, Sibenik en de watervallen van nationaal park Krka of een dag kunt gaan varen. Vanaf Omiš rij je via een prachtige route naar nationaal park Plitvice en je sluit af in de hoofdstad Zagreb.

Grand Tour Kroatië (15 dagen, TUI)

Ook TUI heeft een 15-daagse Grand Tour Kroatië met overnachtingen in of bij Porec, Opatija/Rijeka, de Plitvice-meren, Zadar en Medulin/Pula.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.